Noutati
Anunt - Curs de Homeopatie Cluj - Napoca
Data: 04/03/2012

SCOALA NATIONALA DE SANATATE PUBLICA, MANAGEMENT SI PERFECTIONARE IN DOMENIUL SANITAR - BUCURESTI prin Centrul National de Educatie Continua a Medicilor, Medicilor Dentisti si Farmacistilor, organizeaza la CLUJ-NAPOCA CURS DE HOMEOPATIE (pentru obtinerea competentei)

Cursul se adreseaza atat medicilor, cat si farmacistilor. Farmacistii participa la primele 7 luni de curs (primul modul), organizat sub forma de convocari lunare a cate 2 zile, la sfarsit de saptamana, cate 8 ore zilnic.
Lectorii cursului sunt specialisti in homeopatie, atestati ca formatori de adulti in domeniul homeopatiei si recomandati de catre Societatea Romana de Homeopatie - coordonatorul cursului pe linie stiintifica.
La sfarsitul programului se face evaluarea sumativa, care permite participarea la examenul de obtinere a Atestatului de Homeopatie si a creditelor EFC.

Costul aproximativ este de 1000 de RON, suma exacta fiind stabilita ulterior, in functie de numarul de participanti.
Data inceperii cursului va fi luna aprilie sau mai 2012, în functie de desfasurarea inscrierilor.

ACTELE NECESARE PENTRU INTOCMIREA DOSARULUI se vor depune pana in data de 2 APRILIE (Cluj-Napoca, Cabinet medical Salmed, Str.Vasile Alecsandri nr.8, ap.3 ) sau pe e-mail, scanate ( info.gemoterapie@gemoterapie.ro)

v Diploma de licenta - copie
v Certificatul de membru al Colegiului Farmacistilor/Psihologilor - copie
v Adeverinta de la locul de munca
v Copie dupa cartea de identitate

Informatii referitoare la curs la tel: 0726.766.043 - Carmen Ponoran, e-mail: info.gemoterapie@gemoterapie.ro si pe site-ul www.gemoterapie.ro.

Farm. Carmen Ponoran - Lector al cursului de homeopatie
NOUTATI!