Noutati
Conferinta UPLR editia A X-A
Data: 13/09/2017

Joi, 2 noiembrie 2017, Uniunea Profesiilor Liberale din România organizează la Sala Panoramic a Hotelului Marshal Garden din Calea Dorobanților nr. 50B, Sector 1, București, cea de a X-a ediție a Conferinței “ Ziua Profesiilor Liberale din România “, care este celebrată în fiecare an.

Tema Conferinței se referă la “ Profesiile liberale-oportunități și riscuri “, aspect care evidențiază rolul și importanța profesiilor liberale pentru societate, precum și contextul în care membrii acestora își desfășoară activitatea în vederea realizării binelui public.

La Conferintă vor participa reprezentanti ai asociatiilor de profesii liberale care sunt sau nu membre ale Uniunii noastre, ai unor autoritati publice, institutii si organizatii relevante pe plan national.

Lucrarile Conferintei vor începe la orele 09:30 si se vor incheia la orele 13:30.

Înregistrarea participantilor se va face între orele 09:00 - 09:30.

Persoanele care doresc să participe la lucrarile Conferinței și nu sunt sponsorizate de asociațiile membre sau nu dețin calitatea de invitat, vor achita o taxă de 250 lei.

Confirmarea participării la eveniment se va face până la data de 27 octombrie 2017, inclusiv, la tel/fax: 021.312.45.82 sau pe adresa de e - mail: uplr@uplr.ro

logo-uplr.png

UNIUNEA PROFESIILOR LIBERALE DIN ROMÂNIA

NOUTATI!