Noutati
PRIMUL CONGRES DE AROMATERAPIE DIN ROMANIA
Data: 09/02/2017


Aromaterapia – cercetări științifice și aplicații medicale

Cluj-Napoca, 2-4 martie 2017

20EFC


Primul Congres de Aromaterapie din România, cu participare internațională, va avea loc în Cluj-Napoca, în perioada 2-4 martie 2017, (UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Aula „Iuliu Hațieganu”) si este creditat cu 20 credite EFC.

Congresul este organizat de către Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu“ Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Academia Oamenilor de Știință - filiala Cluj și Școala de Aromaterapie "Aromaarmony" București.

Programul ştiinţific al Congresului va cuprinde lucrări ale specialiștilor din domeniul plantelor aromatice, care vor aborda aspecte referitoare la obținerea, caracterizarea fitochimică și valorificarea uleiurilor esențiale în domeniul medical, în industria alimentară și cosmetică.

În cadrul Congresului va avea loc și un work-shop pentru farmaciști: “Uleiurile esențiale chemotipate în receptură. Rețeta casei, elaborări, magistrale".

Lectorii work-shopului:

- Conf.Dr. Pierre Franchomme –Fondator al Școlii Internaționale de Aromaterapie – Franța

- Psiholog Cornelia Decu Chaumont - Fondator Școala de Aromaterapie Științifică România

În cadrul workshop-ului se va evidenția o parte din utilitatea și utilizarea uleiurilor esențiale chemotipate în receptura, dar și aspecte privind prepararea unei baze de unguent din extracte naturale și alegerea ei în funcție de uleiul esențial folosit. În cadrul părții practice a workshop-ului se va prepara o crema pentru tratarea și calmarea pielii după întepături de insecte.

  Președinte al Congresului este dl. Conf. Dr. Pierre FRANCHOMME cercetător, aromatolog și farmacolog, fondator al Școlii Internaționale de Aromaterapie.

Invitat de onoare, dna Prof. Dr. Viorica ISTUDOR - UMF „Carol Davila“ Bucureşti

Pentru mai multe informatii si detalii legate de participare, inscriere, taxe va rugam sa contactati organizatorii: organizare@congresdearomaterapieinromania.com
corneliadecuchaumont@yahoo.fr

www.congresdearomaterapieinromania.com
Tel: (0745) 011 202

   aromaterapie

  
NOUTATI!