Noutati
ACTUALIZARE INFORMAȚII!
Data: 25/01/2022

Stimati colegi,

ANMDMR ne-a adus la cunoştinţă actualizarea din 20.01.2022 a Comunicării directe către profesioniştii din domeniul sănătăţii: Recomandări pentru utilizarea în siguranță a medicamentului FAVIPIRAVIR MEDITOP 200 mg comprimate filmate (favipiravir) - utilizat în tratamentul infecţiei cu virusul SARS-CoV-2, ca urmare a publicării în MO nr. 40/13 ianuarie 2022 a Ordinului Misterului Sănătății nr. 74 privind modificarea anexei la ordinul MS nr. 487/2020 pentru aprobarea protocolului de tratament al infecției cu virusul SARS-COV-2. Actualizarea privește extinderea categoriilor de medici prescriptori pentru medicamentele antivirale cu administrare orală, o măsură care va asigura un acces mai facil al pacienților la tratamentul COVID-19.

Documentul actualizat, aprobat de către ANMDMR și publicat, în atenția farmaciștilor din farmaciile cu circuit deschis și a medicilor prescriptori, pe website-ul Agenţiei ( www.anm.ro ), la rubrica – Medicamente de Uz Uman - Farmacovigilenţă – Comunicări directe către profesioniştii din domeniul sănătăţii, a fost postat pe website-ul CFR în secțiunea dedicată (https://www.colegfarm.ro/comunicari-directe/pagina-1):

COMUNICARE DIRECTĂ CĂTRE PROFESIONIȘTII DIN DOMENIUL SĂNĂTĂȚII: Recomandări pentru utilizarea în siguranță a medicamentului FAVIPIRAVIR MEDITOP 200 mg comprimate filmate (favipiravir) - utilizat în tratamentul infecţiei cu virusul SARS-CoV-2 -Actualizare-

NOUTATI!