Noutati
Muzeul de Istorie a Farmaciei. Un vis devenit realitate.
Data: 20/09/2017

Cu bucurie va anuntam ca un vis a devenit realitate: sa realizam -in Bucuresti- un Muzeu de Istorie a Farmaciei. Fapta minunata s-a implinit cu sprijinul financiar -din ultimii opt ani- al farmacistilor din Colegiul Farmacistilor din Bucuresti si cu implicarea semnificativa a dlui. profesor universitar dr. Dumitru Lupuleasa, presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania.

Pentru conformitate aveti spicuiri din emailul -adresat farmacistilor bucuresteni- de dl. farmacist Ioan Uivarosi, presedintele Colegiului Farmacistilor din Bucuresti.

Mostenirea pentru generatiile viitoare de farmacisti exista -acum- si aveti atasat un extras referitor la “evolutia medicamentului si a actului farmaceutic” din lucrarea “Tehnologie Farmaceutica - vol. 1, ed. a III-a, autori: Iuliana Popovici, Dumitru Lupuleasa” - Polirom, 2011.

                                                                         Avem de ce sa fim mandri!


Spicuiri din email presedinte C.F. Bucuresti
Va informez ca, in urma procedurii de licitatie organizata de  Artmark Historical Estate pentru vanzarea proprietatii Casa cu farmacie Gheorghe Hotaranu, oferta Colegiului Farmacistilor din Bucuresti a fost declarata castigatoare.
Intentia noastra este sa amenajam un Muzeu de Istoria Farmaciei si birouri care sa serveasca drept sediu al organizatiei noastre.
Puteti gasi informatii despre proprietatea de mai sus la urmatoarele link-uri:

http://artmarkhistoricalestate.ro/proprietati-noi/casa-cu-farmacie-gheorghe-hotaranu.html
https://www.facebook.com/pg/Bucurestiinoisivechi/photos/?tab=album&album_id=469697439287
 http://www.scena9.ro/article/fotoreportaj-aici-a-fost-o-farmacie
 http://stirileprotv.ro/cultura/cea-mai-veche-farmacie-cu-laborator-din-bucuresti-scoasa-la-licitatie.html
 http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/cea-mai-veche-farmacie-din-tara-scoasa-la-licitatie-1965746NOUTATI!